dimarts, 19 d’abril del 2016

WHERE and WHEN: SANT JORDI 2016

Benvinguts al post-obligat-de-Sant-Jordi que tot blocaire ha d'escriure, sobretot si ha publicat un llibre en els darrers mesos. 

Aquest serà un post extremadament breu i per molts de vosaltres -els qui no teniu intenció de llegir ni de regalar Nits de matapobres-, extremadament avorrit. Aquest és un bon punt per deixar-lo i dedicar-vos a d'altres quefers, com ara escoltar aquesta impressionant cançó. Si heu decidit seguir llegint poseu-la igualment de fons, és collonuda. 

I ara anem a les coses serioses: si no voleu comprar La filla del Capità Groc, de l'escriptor tocat per l'Esperit Sant Víctor Amela, o el llibre de qualsevol altre col·lega que s'aprofita de la seva presència constant als mitjans per publicitar-se a bombo i platerets, i en canvi heu decidit que voleu un llibre amb molt sexe, drogues i rock and roll -un llibre TAN bo que la Revista Bearn ha tingut la bondat de col·locar-lo a la llista dels deu recomanats-, i a més a més voleu que aquest llibre us el signi l'autor revelació d'enguany, em podeu trobar als següents llocs i a les hores següents:

- Dia 21: Llibreria 22 (de fet, a l'espai que hi ha ben bé al davant), de 18:00 a 20:00 aproximadament.

- Dia 23: A l'estand d'editorial Brau, a la Rambla de Figueres de 12:00 a 13:30, i a la tarda a partir de les 17:00 a la Rambla de Girona, a la parada de la Llibreria 22, potser fins a les 18:00 o les 19:00, depenent.

Si algú vol El gat de Schrödinger ho té més difícil: ja té tres anys de vida, però segur que encara el trobareu a l'estand de l'editorial Stonberg, al Passeig de Gràcia de BCN city, a l'alçada del número 82. Si sou nous al bloc i en el seu moment no vàreu veure els tràilers, feu-hi un cop d'ull. Molen mil. Si sou més del rotllo digital, l'ebook es pot pillar aquí

Bon Sant Jordi a tothom i totdon. Sigueu molt feliços, encara que només sigui una estona, i mireu de fer feliç algú.