dimecres, 24 de desembre del 2014

REGALS DE DARRERA HORA, OPI AFGANÈS I CONTES DE NADAL

Aquests dies heu d'anar en compte a l'hora de fer excessos. Fixeu-vos, si no, en l'amic Quentin Sommerville, periodista de la BBC que es va posar massa a la vora d'una pila de droga talibana que cremava. La ingesta massiva d'heroïna i opi seria una bona explicació pel fanatisme dels islamistes i pel seu convenciment d'un paradís/bordell ple de verges que es desfan davant d'un guerrer d'Al·là (el Molt Misericordiós).



Ara parlem de regals útils. Si teniu un amic o familiar una mica gatinyol i no sabeu què regalar-li per Reis fixeu-vos en això. És la drinking jacket, la versió per borratxos del batcinturó. Sembla ser que el paio l'ha feta gràcies a un Verkami, cosa que ens demostra que la plataforma té utilitats pràctiques a banda de recollir diners per editar productes vergonyosos. 


No em vull acomiadar sense desitjar-vos unes Bones Festes. Què voleu que us digui, a mi no em desagraden pas, tot i que sembla que si vols ser un tio guai de debò has de cagar-te en el Nadal i deixar anar quatre imbecil·litats súper-òbvies, com ara que és la festa del consumisme.  Esclar que sí, i potser precisament per això ens agrada tant. No us hi havíeu parat a pensar-hi, revolucionaris que avui us fotreu els torrons i el cava que han pagat els vostres pares? 

Volia penjar un conte nadalenc però el que tinc escrit no m'agrada. Però per no deixar-vos sense conte mireu aquest. És la clàssica història del Grinch, aquell monstre verd i cabró que odiava el Nadal, llegida per pornstars americanes. És en anglès però les noies tenen molt bona dicció i una gran capacitat interpretativa -per alguna cosa són actrius- de manera que no tindreu problemes a l'hora d'entendre'l. 

Que tingueu unes Festes fantàstiques. Sigueu feliços i mireu de no barallar-vos amb ningú.