diumenge, 18 d’abril del 2010

NOVETATS

Acabo d'afegir accessos directes al blog del meu amic Paolo i a l'Alacant C.F. Vaig conèixer en Paolo la segona vegada que vaig anar a Alacant. Pocs dies abans el diputat Tardà, d'ERC, s'havia banyat a la piscina de Pedro J. i havia estat expulsat pels seus segurates mentre els cadells d'Esquerra cridaven "assessins i "repressors". La història de sempre. Érem al The Cure amb en Sergi i allà vam trobar en Paolo, que va passar bona part de la nit rient-se de mi. Jo, en el seu lloc, hauria fet el mateix.

Una altra bona notícia: que bé que en Zaragoza deixi la campanya electoral del PSC! El pobre home feia pena i el guerracivilisme que feia servir era ben poc saludable. Estaria bé que el PSC tingués programa propi i no es dediqués a desqualificar als demés sense presentar cap proposta concreta.
Per acabar (que no menys important): el comentari que va fer la Rosamari a l'anterior mail és encertat però reflexa només una part de la veritat. És cert que ara mateix hi ha una autèntica caça de bruixes contra la religió, però també hi és contra l'empresa privada. L'ombra de Pol Pot, de Mao i d'Estalin és llarga i terrible.