dijous, 25 d’octubre de 2012

LA MEVA DROGA
Alerta Digital  és la meva droga. I no ho dic de broma: actúa exactament igual que un estupefaent. D'una banda, et sents bé llegint-lo -eufòria, ganes de riure, sensació de superioritat-. De l'altra, deixa ressaca, i un sentiment de culpa terrible: saps que no hauries de llegir-lo, però no pots deixar-ho. A vegades ho aconsegueixes durant un o dos dies, però sempre recaus, com un ionqui atrapat. Els remordiments són espantosos, però no puc reunir prou força per deixar-ho. Estava convençut de que controlava, però no. Creieu-me: ningú controla en matèria de drogues. Hauria d'haver-ho sabut, perquè durant una època em va passar amb la COPE -quan hi havia en Federico Jiménez Losantos- però comparar la COPE amb Alerta Digital és com voler comparar una cervesa amb una xina d'heroïna.

Per la pàgina d'AD s'hi passegen militars franquistes -a la foto, el coronel Alamán, un dels habituals-, xenòfobs de tota classe, historiadors revisionistes i xusma esvalotada pel devenir dels temps.

Sé que no hauria de fer-ho, però us n'ofereixo una dosis en forma de titulars. La primera és gratis.

Cáritas no logra ni una sola conversión, pero en cambio paga a los immigrantes los medicamentos, la luz y hasta los libros del colegio.

Un empresario catalán comercializará para toda España un papel higiénico con los colores de la estelada.

El torturador de Ortega Lara se va de copas el primer día de su libertad (recordem que l'home té un càncer terminal i amb prou feines pot aguantar-se dret).

(a vegades el camell talla malament la droga i la dosis surt massa pura, com en els casos següents. No cal dir que hi ha perill de sobredosis):

Enrique de Diego afirma que la independencia de Cataluña "llevaría al asesinato de niños y al genocidio de españoles".

La independencia de Cataluña llevaría al hambre y a la extinción (la foto que acompanya aquesta notícia és la d'una velleta remenant un contenidor de deixalles).

(hi ha dies que, simplement, sembla que els camells s'hagin passat la tarda consumint. Molt poc professionals):

Retiran el consolador del intestino de un chino después de cinco días de tentativas infructuosas.

Una negra se prende fuego en Louisiana y acusa falsamente a los blancos "racistas" (atenció: les cometes són seves) de haberla quemado.

I el meu preferit: "Un ecuatoriano y otras tres personas de etnia gitana se llevan dos cerdos robados en el asiento trasero de un Seat Ibiza, junto a una de las mujeres" No em puc resistir a enganxar-vos un fragment:

Una patrulla localizó e interceptó el coche y, al darles la señal de alto, los agentes comprobaron que en la parte delantera iban tres personas y que en la trasera había otra persona más, sentada en el centro, y un cerdo a cada lado, de unos 70 kilos cada uno. Los hombres presentaban signos evidentes de haberse manchado con excrementos de cerdo.