divendres, 29 d’agost del 2014

COSES D'ESTIU

Disculpeu la parada del Tardes de Birres. M'he escapat uns quants dies i no m'he endut l'ordinador. Ara mateix sóc incapaç de fer un post amb cara i ulls, ben trabat i estructurat, de manera que us explicaré quatre ximpleries que potser us interessaran:

- El millor descobriment de l'estiu: el gelat de mojito de la casa Frigo. Molt ben aconseguit, amb gust genuï de mojito. Sort que no emborratxen (només tenen 0,5 de graduació) perquè aquest estiu m'hauria alcoholitzat.

- Llibres que he llegit: Mars del Carib, un descobriment sensacional (li dedicaré un post en breu). Jesucrist era marica i altres contes, una decepció que ens recorda -una vegada més- que un bon guionista audiovisual no ha de ser, per força, un bon escriptor. Els pagesos, de Josep Pla, del qual no penso fer cap comentari per no fer el ridícul. Bedlam, de la Mar Bosch, una fàbula timburtoniana molt diferent de les coses que llegim normalment. Let's explore diabetes with owls, de David Sedaris (que comença a repetir-se, o jo començo a veure'l venir). Zerozerozero de Roberto Saviano, que no he pogut acabar (no perquè fos dolent, sinó perquè jo no estava d'humor). I uns quants més que ara no recordo.

- Enguany no podré anar a la manifestació de l'11 de setembre (se'ns casa el cunyat). Però com que volia col·laborar, he fet un donatiu. Segur que també teniu ganes de fer-ne un. Feu-lo aquí.

- L'editorial Stonberg ha millorat la pàgina. Feu-hi un cop d'ull i aprofiteu per comprar el gat de Schrödinger si encara no el teniu.

- Irvin Welsh, un dels millors escriptors europeus, fa campanya a favor del Yes a Escòcia.

- He afegit uns quants links a Llocs on perdre't. Algun dia crearé un apartat els blogs que porten més temps inactius (li'n diré Velles glòries o bé Cuando fuimos los mejores).