dijous, 14 de febrer del 2013

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Avui hem sabut que aquell atleta sudafricà que duia pròtesis a les cames ha mort a trets a la seva xicota. Primer s'ha dit que la noia li havia preparat una sorpresa de Sant Valentí i ell l'ha confós amb un lladre. Després s'ha insinuat que la parella havia tingut discusions violentes abans. En el moment d'escriure aquest post no sé si hi ha novetats.

També hem llegit que un antic jugador de bàsquet del Valvi Girona moria apunyalat a mans de la seva dona. Les seves darreres paraules? "Em moro, em moro". No hi ha grans frases a l'hora de creuar el riu. El motiu? Sembla ser que la seva dona va enxampar-lo veient pornografia, o com a mínim això ha declarat just després d'arrestar-la.

Fa poca estona mirava el programa d'en Cuní. Una dona que sempre està molt enfadada parlava del primer assassinat, i deia que -sense cap mena de dubte- es tracta de violència masclista. Completament d'acord. Però he estat a punt d'enviar una piulada, preguntant si considerava que el segon cas era violència feminista. Estava massa enfeinat donant sopar al nen, de manera que ho he deixat estar. Però crec que sé la resposta.