dimarts, 20 de novembre del 2012

EL VÍDEO PORC D'EN PEDRO J

En Pedro J. Ramírez ha tornat a fer servir el seu diari per tirar palades de merda a Catalunya en un moment que deixa clar que la seva intenció real no és desenmascarar una pressumpta evasió de fons, sinó dinamitar les institucions catalanes.

En moments així és saludable recordar el vídeo que fa uns anys va sortir a la llum, crec que de la mà de la revista Época, protagonitzat per Pedro J. i una prostituta negra inmensa de nom Exuperancia Rabú. Durant un temps el vídeo va córrer, però en aquella època Internet era a les beceroles -no sé ni si existia-, i el periodista va ser prou ràpid per interceptar-lo i evitar que s'escampés. Sembla ser que l'home duia un corsé de color vermell i es deixava sodomitzar amb un consolador de plàstic per la prostituta guineana. Després, la dona se li va pixar al damunt. Ell, durant tota la gravació, li demanava a la dona que anés amb molt de compte.

Durant molt temps s'ha negat que el protagonista fos en Pedro J. La veritat és que la qualitat és dolenta, i sobretot es veu  la dona i el cul de l'home. El vídeo és relativament senzill de trobar a Internet, però les pàgines on apareix van caient l'una darrera de l'altra. Aquest fet tan simple ja dóna pistes sobre la veracitat de la cinta. A més, la veu no enganya. Imagino que els becaris del Mundo van enfeinats localitzant i atacant les pàgines web on el vídeo va apareixent. Em pregunto com s'ho fan després per mirar a la cara del seu director sense que se'ls hi escapi el riure.

Aquest és l'home que ha fet tremolar Catalunya. Un pervertit que es disfressa de dona i que es deixa donar pel cul per una puta de més de cent quilos. Cal que ho tinguem ben present cada vegada que aquest tipus deixi anar verí contra les nostres institucions. Diuen que la talla d'un home es mesura per la grandesa dels seus enemics. Val més que no facin servir aquesta premissa amb Catalunya.