dilluns, 19 de maig del 2014

TV3, NAVARRO, EL PP I TRUE DETECTIVE

Hi ha qui diu que les xarxes socials són les noves barres del casino, on fa uns anys la gent -a vegades, una mica eixorida pel vi del dinar i pel cigaló de Soberano- les deia de l'alçada d'un campanar. La gran diferència és que a dia d'avui les barrabassades queden escrites. L'estat policial que el PP vol instaurar a la Xarxa és una mena de llei de vagos y maleantes 2.0, prou àmplia per carregar-se a qualsevol que molesti. Els tertulians afins al PP, amb el llefiscós Marhuenda al capdavant, es passen el dia dient bestieses de tota mena -algunes de realment horroroses-, però la dreta espanyola només s'esquinça les vestidures quan la víctima dels dards dialèctics és algú del seu bàndol. 

L'atac a TV3 és la darrera d'una llarga llista d'andanades espanyolistes. Veig poc la tele però sóc el primer de reconèixer que entre tanta desolació i belenestebanismo, TV3 lluita amb urpes i dents per no retrocedir ni un pam. Potser és cert que s'ha convertit en un cau de vividors que cobren petites fortunes i ja no és aquella cadena que va il·lusionar-nos de petits (nosaltres ja vèiem la tercera resposició de Bola de Drac quan a Espanya no n'havien ni sentit ni a parlar) però manté la dignitat. 

Feia dies que volia parlar del ridícul monumental que ha fet en Navarro amb la senyorona que li va clavar una plantofada o una empenta -un cop de puny, segons ell, que ja es veu que no té ni mitja hòstia-. Però poca cosa puc afegir a tot el que ja s'ha dit, a banda d'unir-me als milers de persones que es riuen del candidat Navarro, un inútil integral a sou de Madrid que amb les seves continues relliscades i equivocacions es carrega un partit d'indiscutible arrel catalanista. Recorda, homenet, que Roma no paga traïdors, i que quan t'hagin fet servir et llançaran com un kleenex rebregat en un polígon industrial.

Entre tanta misèria i retrocés, quina gran sèrie que és True Detective! Quina ambientació més magnífica, quins personatges més grans, quines converses tan memorables! Encara no l'heu vist? Doncs què feu llegint aquesta merda de blog!? Correu, insensats!

predicador