diumenge, 20 de febrer del 2011

EL CATÀLEG DE CARNESTOLTES

Avui he rebut el catàleg que les botigues de joguines Drim han preparat per aquest carnestoltes. Les models adultes són espectaculars. Van disfressades d'arlequins sexis, de vampiresses marranes, de minyones franceses, de presoneres desesperades i d'infermeres amb faldilla extra-curta i xeringa gegant. No hi falten les monges sensuals, les caputxetes vermelles i les batgirls sortides d'una pel·lícula sadomasoquista. Pitonisses medievals espitragades, pirates escalfabraguetes, bruixes dolentes, índies innocents i cowgirls tòrrides: més que un catàleg d'una revista de joguines sembla la revista Hustler.
Les disfresses masculines, en canvi, no són gens sexys. Al contrari: vampirs clàssics, nadons amb biberó, lluitadors de sumos obesos (aquesta és molt divertida), ninges, pirates, indis , nans del bosc, Darth Vaders, caçafantasmes i la disfressa estrella, Super Mario Bross. Són pràcticament calcades a les infantils, i totes les podries dur perfectament en un ball de disfresses organitzat per l'Opus Dei
La pregunta és inevitable i exigeix una resposta a crits: quan ens podrem disfressar de pirates sexys? De mecànics o de lampistes com els que surten a les pel·lis porno? Quan podrem els homes anar vestits de policies seductors o de llenyataires salvaprinceses? Volem igualtat, ja!